Oktatás, tanácsadás

Te magad csinálnád, de nem tudod, hogyan kezdd el?

Fenti bemutatkozásunkból kiderül, hogy legfontosabb tevékenységünknek a természettel együttműködő vegyszermentes gazdálkodást, termőkert építést tekintjük, és erre buzdítunk - tanítunk mindenkit a környezetünkben, aki ezzel kapcsolatban fogékony. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legújabb ötletekkel, legjobb praktikákkal tudjuk naprakészen szolgálni minden tanulni vágyó embertársunkat.

A képen Peti barátommal állunk boldogan egyik nagy példaképünk, Gyulai Iván Ökológiai intézetének kapujában, ahova amikor csak tehetjük, ellátogatunk tanításért, ihletért, motivációért, feltöltődésért. Az elégedett mosoly annak az óriási plusznak, jó érzésnek, tudásnak, inspirációnak és szeretetnek köszönhető, amivel távoztunk a tett színhelyéről. 

Tanítani, átadni a tudást az egyik legfontosabb dolog, melyet életünk során tehetünk. Ezt teszi bolygónkon minden élőlény egészen a sejtek szintjéig a fejlődése és fennmaradása érdekében. Történelmünk során először kerültünk mi emberek olyan helyzetbe, hogy az Anyafölddel és a velünk együtt rajta élő és tőle függő növényekkel, gombákkal, állatokkal, eukariótákkal és prokariótákkal kapcsolatos tudásunkat elengedhetetlen tágítanunk, saját fennmaradásunk és jövőnk érdekében. Meg kell értenünk a Földnek és ezen élőlényeknek a működését, törekvését, egymással való kapcsolatát ahhoz, hogy hibás tudásunkra alapozott kizsákmányoló mezőgazdaságunk tovább gyakorlása helyett, a természettel együttműködő, virágzó gazdálkodást hozhassunk létre, mellyel mindenki nyer, s nem pedig veszít, mint jelenleg. 

Ha szeretnéd Te magad kialakítani a kerted, örömmel segítünk 3 órás oktatási csomagunkkal, ahol ellátunk a megfelelő tudáshalmazzal és ötletcsomaggal ahhoz, hogy el tudj indulni, ki tudd alakítani és fenn tudd tartani a kerted. Akár díszkertről, akár termőkertről, akár a kettő keverékéről legyen szó, boldogan segítünk. Szánjuk rá az időt együtt, tanuld meg velünk a fortélyokat és tervezd meg velünk saját kerted! Kattints a gombra és vedd fel velünk a kapcsolatot!