Kertépítés, kertfenntartás

"A természet hatalmas, az ember parányi. Ezért aztán az ember léte attól függ, milyen kapcsolatot tud teremteni a természettel, mennyire érti meg, és hogyan használja fel erőit saját hasznára."

Dr. Szent-Györgyi Albert

Kertépítés, kertkarbantartás az alkalmi munkáktól a teljes körű kivitelezésig

Alkalmi munkák, kertfenntartás

Olyan csapatot keresel, amely teljeskörűen boldogul a gyep, illetve a kerti növények ápolásával és karbantartásával, földmunkával, alpin favágással, fametszéssel, zöldhulladék elszállítással, növénybeszerzéssel, telepítéssel, locsolási vízmérő telepítéssel, öntözőrendszer javítással / kiépítéssel / kalibrálással, kerítésépítéssel, a kertépítéshez kapcsolódó kőműves, villanyszerelési és egyéb ház körüli munkálatokkal? Nem kell tovább keresned, hiszen ez a szakterületünk, hobbink és hivatásunk. Rendelkezünk a professzionális és becsületes munkavégzés elengedhetetlen kellékeivel, a megfelelő eszközökkel és emberekkel.

Projektmunkák, kertépítés

Most tervezed megépíttetni álmaid kertjét? A díszkertek a gyengéid? Megvalósítjuk elképzelésed a Te ízlésed szerint! A terepszemle során felmérjük igényeid, amely alapján elvégezzük a kerttervezést és összeállítjuk az általad preferált növények listáját, hogy egész évben gyönyörködhess kedvenc színeidben, kerted intim környezetében. Igény szerint 3D-s látványtervet is készítünk, hogy virtuális látogatást tehess jövőbeni kertedbe.

Nem feltétlenül muszáj díszkertnek lennie? Nyitott vagy valami újra, és szívesen belepillantanál abba, ami nem csak szép, de hasznos is lehet számodra? Cseréljük a szépet hasznos szépre együtt, tekintsd meg termőkertjeinket itt: 

Keress minket elérhetőségeink bármelyikén és a kivitelezendő munkától / projekttől függően kérd árajánlatunkat / ingyenes felmérésünket!