Terményterasz

"Néhány négyzetméteren is csodát tudunk művelni együtt!"

Rendelj terményteraszt tőlünk!

A napjainkban egyre inkább érezhető élelmiszerár elszabadulás, a boltokban kapható szétfújt és agyonvegyszerezett zöldségek és gyümölcsök inspiráltak minket arra, hogy Termőkert építés, Terményterasz kialakítás Közösségi kert építés és Élelmiszererdő telepítés szolgáltatásainkkal álljunk mindazon megrendelőink szolgálatára, akik szeretnének egészségesebben élni miközben pénzt takarítanak meg. Ha van egy kis erkélyed vagy teraszod, akkor a Te esetedben a Terményterasz lehet a logikus válasz az egyre drágább, vegyszerezett bolti zöldségekre és gyümölcsökre. 

-Terményterasz? Miért jó az nekem? 

-A legjobb válságálló befektetést hozzuk el Neked, amely nem csak saját és családod egészségének megőrzésében, de havi kiadásaid csökkentésében egyaránt megtérül.

-Egészség és megtakarítás?

-Pontosan! A Terményterasszal a szüretidő alatt csökkentheted a bolti, gyomírtózott, érlelés serketővel és számos egyéb szerrel permetezett, műtrágyázott, beltartalmilag és egészségügyileg is erősen kifogásolható drága fűszerek, illetve egyes zöldségek és gyümölcsök fogyasztását saját, vegyszermentes, egészséges terménnyel, miközben megspórolod ezen élelmiszerek vételárát.

-Vegyszerezett zöldségek?

-Sajnos igen, a nagyipari termelés és a nemzetközi élelmiszerláncok egyik hozama az, hogy a világ minden tájáról érkező, egész évben elérhető termények sok esetben különféle vegyszerekkel kezeltek. Így nem csak a kemikáliák okozta esetleges ártalmaknak, de az egyre növekvő áraknak is ki vagy szolgáltatva.

-Hogyan kezdjek neki?

-Próbáld a lehető legtöbb rendelkezésedre álló helyet okosan és ízlésesen termelésbe fogni, a dísznövényeket ugyanolyan szép, de terméshozó növényekre cserélni, modern eszközök használatával amit lehet automatizálni, hogy időt spórolhass.

-És amit nem tudok megtermelni?

-Először is fogyassz idény zöldségeket és gyümölcsöket, ehhez hozzá kell szokni. Nem természetes az, hogy minden évszakban minden kapható a boltban. Ennek a bőségnek nagy ára van, amit Te fizetsz meg a pénzeddel és egészségeddel. Ami nem terem meg a kis teraszodon, vagy erkélyeden, vásárold meg hazai kistermelőktől. És hogy egész évben legyen mit enni, dolgozz fel mindent, amit tudsz. Fermentálj, főzz be, fagyaszd le, készülj a télre.

-Hogy boldogulhatnék mindezzel egyedül?

-De hiszen nem vagy egyedül, mindenben segítünk Téged! Erkélyed méreteinek és igényeidnek megfelelően választhatsz Terményterasz programjaink közül. A kiválasztott programhoz tartozó összes eszközt házhoz visszük, installáljuk, üzembe helyezzük, a növényeket elültetjük, a víztárolókat feltöltjük. És ezek után sem hagyunk egyedül! Zárt közösségünkön belül folyamatos és teljes körű támogatást kapsz tőlünk termő teraszod fenntartásához, illetve az egész éves egészséges táplálkozáshoz az évszaknak megfelelően, mindig éppen aktuális receptekkel, feldolgozással, elrakással, magszedési, vetési, palántázási, kiültetési, szüretelési tippekkel, miközben hozzád hasonló otthon-termelő társaidtól kérdezhetsz, illetve oszthatod meg velük tapasztalataidat. Így indul varázslatos közös utazásunk, amely során gyönyörű Termőterasszal rendelkező, gyakorlott otthon-termelővé válsz!

-Van akkor is megoldásotok, ha a programoknál szereplő legnagyobb méretnél nagyobb erkélyem, vagy teraszom van?

-Természetesen! Ha a rendelkezésedre álló terület, melyet termelésbe szeretnél fogni, meghaladja a programjainkban szereplő legnagyobb méretet is, vedd fel velünk a kapcsolatot és a telefonos konzultáció alapján megtervezzük egyedi termőteraszod, melyről árajánlatot küldünk. Az árajánlat elfogadása esetén megbeszélt időpontban teljeskörűen kivitelezzük a kis édenkertedet.

-Szuper! Lássuk a programokat!

Terményterasz csomagok

A képeken láthatók az egyes csomagokhoz szükséges minimális méret, illetve az eszközök méretei is. Amennyiben nem találsz kedvedre való csomagot, lépj velünk kapcsolatba, és telefonos egyeztetés után egyedi árajánlatot adunk!

Terményterasz S

Minimum helyigény: 1 m x 1 m

Választható, kombinálható kultúrák: fűszer és gyógynövények, paradicsom, paprika, bab, uborka, borsó, retek, cékla, sárgarépa, hagyma, fokhagyma.

Terményterasz M

Minimum helyigény: 1 m x 1,9 m

Választható, kombinálható kultúrák: fűszer és gyógynövények, paradicsom, paprika, bab, uborka, borsó, retek, cékla, sárgarépa, hagyma, fokhagyma.

Terményterasz L

Minimum helyigény: 1 m x 2,8 m

Választható, kombinálható kultúrák: fűszer és gyógynövények, paradicsom, paprika, bab, uborka, borsó, retek, cékla, sárgarépa, hagyma, fokhagyma, cukkini, padlizsán.

Terményterasz XL

Minimum helyigény: 1,5 m x 3,7 m

Választható, kombinálható kultúrák: fűszer és gyógynövények, paradicsom, paprika, bab, uborka, borsó, retek, cékla, sárgarépa, hagyma, fokhagyma, cukkini, padlizsán.

Terményterasz XXL

Minimum helyigény: 2 m x 4,6 m

Választható, kombinálható kultúrák: fűszer és gyógynövények, paradicsom, paprika, bab, uborka, borsó, retek, cékla, sárgarépa, hagyma, fokhagyma, cukkini, padlizsán, dinnye.